Sebastian Vettel csalódást okozott Bernie Ecclestone-nak

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Ellentmondásos új kvalifikációs rendszer készül, Grosjean kis híján feladja ambícióit, Dietrich Mateschitz nagyon nem elégedett és Jean Todt továbbra is az FIA elnöke marad – mutatjuk, mik voltak az elmúlt két évtized december 8-ai eseményei.

versenyképességüket, és nem akarta befolyásolni a csapat döntéseit sem.
2009: A Brawn GP csapata óriási meglepetést okozott a szezon elején, amikor nyolc futamot nyertek egymás után. Ross Brawn technikai igazgató kifejezte, hogy büszke a csapat teljesítményére és biztos benne, hogy megalapozták a sikerüket a hosszú távon is.
2008: Lewis Hamilton a legfiatalabb világbajnok lett az F1 történetében, és elmondta, hogy megvalósult a gyermekkori álma. Egy komoly hibát követően visszajött az elmúlt két versenyen és életében először állt a dobogó tetején a világbajnoki cím megszerzésekor.
2007: A McLaren csapatot kizárták a konstruktőrök bajnokságából a Kémkapu botrány miatt. A versenyzők bajnokságában Lewis Hamilton és Fernando Alonso küzdött a világbajnoki címért, de végül Kimi Räikkönen nyert.
2006: Michael Schumacher visszavonul a Forma-1-ből a Ferrari-tól, miután hatszoros világbajnokként befejezte pályafutását. Egyik legnagyobb sikere a rekord 91 futamgyőzelem és a rekord 7 világbajnoki cím.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések